Welkom op de website van Taalbureau Gibraltar!

Wie dit leest is welkom!
BEKIJK ONZE CURSUSSEN

Als je graag andere mensen spreekt, of als je van talen houdt, of als je iets wil doen om je hoofd helder en gezond te houden, leer dan een taal!

CURSUSSEN

Onze Cursussen

Talenbureau Gibraltar is gespecialiseerd op het gebied van Engels, Spaans, Nederlands en Hongaars. Mensen kunnen Nederlands, Engels, Hongaars of Spaans leren, individueel of in een groep. Het is ook mogelijk om je lessen in het Nederlands, Engels, Hongaars of Spaans te volgen, afhankelijk van je voorkeur. Je leraar is gekwalificeerd en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven!

Individuele lessen

Taalbureau Gibraltar biedt individuele taallessen in Bergschenhoek (maandag t/m donderdag). In Den Haag (Statenkwartier Scheveningen) zijn op vrijdag individuele lessen. Zoekt u individuele les, bijles of wilt u een spoedcursus Engels, Hongaars of Spaans? Dan bent u bij Taalbureau Gibraltar aan het goede adres!

Groepslessen

Taalbureau Gibraltar biedt ook groepslessen aan. In Bergschenhoek en op vrijdag in Den Haag (Scheveningen) voor maximaal 5 deelnemers.
Wilt u in een klein groepje uw taalniveau opkrikken? Dat kan! 

Incompany

Taalbureau Gibraltar heeft ervaring met het geven van incompanytrainingen, met name bij ambassades, bedrijven en de overheid. Mogelijk is dit voor u de geschikte manier om uw medewerkers bij te scholen in Engels, Hongaars of Spaans. Of Nederlands voor uw Engels- Spaanstalige collega’s. Incompanytrainingen zijn mogelijk binnen de vierhoek Den Haag – Zoetermeer – Delft – Rotterdam.

Vertalingen

Als u een vertaling nodig heeft in het Engels, Spaans, Nederlands of Hongaars, neem dan vrijblijvend met ons contact op.
Het taalbureau heeft ruim 30 jaar ervaring hiermee, zowel met vertalingen voor bedrijven als ook voor individuen.
Als uw tekst klaar is zal hij altijd gecontroleerd worden door een native speaker.

KIES VOOR ONS

Waarom bij ons leren?

Z
Taalbureau Gibraltar verzorgt individuele en groepslessen voor de talen Spaans, Engels, Hongaars en Nederlands voor anderstaligen. De lessen kunt u volgen in de Engelse, Nederlandse of Spaanse taal, afhankelijk van uw voorkeur.
Z
Taalbureau Gibraltar heeft ruim 20 jaar ervaring met cursisten vanuit de hele wereld!
Z
Wij bieden individuele taallessen en groepslessen aan. Daarnaast bieden wij incompanytrainingen aan. En wilt u een korte individuele spoedcursus? Ook die bieden wij aan!
Z
Wij werken binnen de vierhoek Den Haag – Zoetermeer – Delft – Rotterdam.
Z

Flexibiliteit: U krijgt maximale flexibiliteit wanneer u hier les volgt. Dit betekent dat als u een les of meerdere lessen moet uitstellen of afzeggen dat u dat kan doen zonder kosten, zolang u het maar minimaal 24 hours van tevoren doorgeeft. U kan dus rustig op reis gaan, een belangrijke opdracht afmaken of uw familie of vrienden bezoeken. Als de andere groepsleden het ermee eens zijn, dit kan bij voorbeeld ook uw partner zijn die met u een groepscursus volgt, dan kunt u dus ook een groeples verplaatsen of afzeggen zonder de les te verliezen!

LISPRIJZEN

Lesprijzen

Taalbureau Gibraltar hanteert een eenvoudige tariefstructuur die geldt voor alle aangeboden cursussen.

Individuele les

4 individuale lessen: € 120,-

Groepsles

16 groepslessen: € 245,-

Vertalingen

€ 0,10 per woord (inclusief btw)

LOCATIES

Onze locaties

Taalbureau Gibraltar biedt zijn unieke cursussen aan op twee prettige locaties: in Den Haag (Statenkwartier) en Bergschenhoek (Rotterdam).
Er is ook les in uw ambassade of bedrijf mogelijk, of soms ook bij u aan huis.

Couvéehuis, Frankenslag 139, Statenkwartier (Den Haag)

Search in Google Maps

Planciusdreef 28, Bergschenhoek (Nord Rotterdam)

Search in Google Maps

NEEM GERUST CONTACT OP

Schrijf gerust

U kunt een e-mail sturen naar taalbureaugibraltar@gmail.com of laat uw bericht achter op het formulier hieronder.

U kunt er 100% zeker van zijn dat er binnen 24 uur contact met u wordt opgenomen!